ПОЛИТИКА НА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Декларация за поверителност и бисквитки

ЗАЩИТА НА ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ

Във връзка с актуализирането на Регламента за събиране, обработка и съхранение на лични данни от страна на Европейския съюз – GDPR, с настоящия документ, zeolitbg.com(“В.И.П.-тел” ЕООД) Ви информира за начина на събиране, съхранение и обработка на данни на клиентите и потребителите, ползващи горепосочения онлайн магазин за закупуване на продукта „Зеолит-с“.

Поверителността на Вашите лични данни е наш приоритет. Поради тази причина в настоящата Декларация за поверителност и бисквитки са обяснени механизмите и методите за събиране и съхранение на лични данни на настоящи, бъдещи и потенциални клиенти, както и на ползватели на “zeolitbg.com”.

ЛИЧНИ ДАННИ, КОИТО СЪБИРАМЕ И СЪХРАНЯВАМЕ

Всички Ваши данни, публикувани от Вас в сайта ни, са изцяло конфиденциални, защитени и ще бъдат използвани само за нуждите на сайта – обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с Вас и доставяне на информация под формата на информационен бюлетин (всеки има правото да се откаже от абонамента си по всяко едно време, чрез линка за отписване, намиращ в края на всеки един наш имейл, получен, през автоматизираната мейлинг система), спазвайки разпоредбите на Закона за защита на личните данни.

1.1.Администриране на лични данни

“В.И.П.-тел” ЕООД се задължава да опазва и съхранява личната информация на клиентите си, да се въздържа от неетични практики в интернет, както и да не предоставя данните Ви на трети лица, освен в случаите при които, с цел изпълнението на задълженията ни по сключени с Вас договори или на законови такива, е необходимо или ще бъдем задължени да разкриваме предоставени от Вас лични данни наши партньори (напр. куриерски фирми) или пред компетентни органи.

1.2.Съхранение на данни

“В.И.П.-тел” ЕООД съхранява всички лични данни, доброволно предоставени от клиенти на онлайн магазина в специализиран сървърен център. Сървърният център се намира на територията на Европейския съюз и отговаря на всички европейки стандарти и изисквания за тази цел (SUPERHOSTING.BG).

1.3.Видове лични данни, които съхраняваме

Видове лични данни, които “В.И.П.-тел” ЕООД съхранява са: име и фамилия, имейл адрес, телефон, адрес на направените поръчки, IP адрес, история на поръчките, както и всякаква допълнителна информация, която потребителите на сайта доброволно са предоставили и попълнили в своите потребителски профили.

Информацията, която ни предоставяте, когато се регистрирате, заявявате поръчка или използвате нашите услуги и нашия сайт, като име, фамилия, телефонен номер, физически адрес, имейл адрес, както и всяка допълнителна информация, която Вие доброволно сте попълнили при създаването на Вашия потребителски профил;

Информация, от която се нуждаем, когато съобщавате за проблем с нашия онлайн магазин;

История на поръчките и методите на плащане;

Информация, събирана чрез бисквитки.

1.4.Време на съхранение на лични данни

След и ако потребителите са дали своето съгласие за събиране, съхранение и обработка на техните лични данни с цел обработването на поръчка или запитване в посочения по-горе уебсайт, “В.И.П.-тел” ЕООД съхранява личните данни на всеки един потребител до момента, в който потребителят не изяви изричното желание неговите лични данни да бъдат изтрити от базата данни, съхранявана от администратора.

1.5.Заличаване на лични данни

Ако НЕ ЖЕЛАЕТЕ Вашите лични данни да се съхраняват с цел обслужване и създаване на поръчки от “В.И.П.-тел” ЕООД, можете да заявите своето желание за заличаване на Вашите лични данни чрез мейл на : zeolitc.bg@gmail.com. Ако Вие потвърдите премахване на личната си информация, това означава, че Вие няма да можете да следите история на поръчките си, да запазите съхранените си адреси, да получавате специални промоции и оферти от “В.И.П.-тел” ЕООД.

ЛИЧНИ ДАННИ, КОИТО СЪБИРАМЕ И СЪХРАНЯВАМЕ

“В.И.П.-тел” ЕООД събира и обработва Вашите лични данни за следните цели:

       Активиране на персонален достъп на всеки един потребител;

       По-добро обслужване и потребителско изживяване в онлайн платформата на фирмата;

       Обработка на заявени поръчки, от страна на потребителите;

       Предоставяне на отстъпки и промоции;

       Изпращане на електронни съобщения и известия относно предстоящи промоции и други дейности на фирмата.

КАКВО СА „БИСКВИТКИТЕ“?

„Бисквитките“ (Cookies) са малки текстови файлове, които се записват на Вашето устройство (настолен компютър, лаптоп, таблет, смартфон), при посещение на уеб сайтове. Обикновено „бисквитките“ съдържат името на сайта, уникален идентификационен номер и срок на валидност. Те могат също да записват колко дълго сте на дадена страница, кои линкове натискате, предпочитания за език, цветове на сайта и други. „Бисквитките“ не могат да бъдат използвани за разкриване на вашата самоличност или лична информация. 

КАКВИ „БИСКВИТКИ“ ИЗПОЛЗВАМЕ

“В.И.П.-тел” ЕООД използва бисквитки за няколко цели, в зависимост от избраните от Вас продукти и направени поръчки:

       Влизане и удостоверяване. При влизане във Вашия личен акаунт във “В.И.П.-тел” ЕООД, ние запазваме уникален ИД номер и точния момент на влизането в шифрована бисквитка на Вашето устройство. Тази бисквитка Ви позволява да преминавате от страница на страница в сайта, без да е необходимо да влизате отново в акаунта си на всяка страница. Можете също да запишете своята информация за влизане, така че да не се налага да влизате при всяко следващо посещение на сайта.

       Съхранение на информация, която предоставяте в уеб сайт. Когато предоставяте информация или добавяте продукти в количка за пазаруване, съхраняваме данните в бисквитка с цел запомняне на добавените от Вас продукти и информация.

       Анализ. С цел предоставяне на продуктите ни, използваме бисквитки и други идентификатори, които ни помагат да събираме данни за употребата и производителността им, чрез Google Analytics. Например може да използваме бисквитки за преброяване на броя уникални посетители на дадена уеб страница или услуга, както и за разработване на друга статистика за операциите на нашите продукти.

SSL сертификат

Сайтът е снабден със защитен SSL(Secure Socket Layer) сертификат, който осигурява шифрована връзка между сървъра и личния ви браузър, за да осигурим сигурност за вашите лични данни.

ЛИНКОВЕ

Онлайн магазинът “zeolitbg.com”, може да включва линкове към други сайтове, които не са проверени. Ние не носим отговорност за Вашата защита и защитата на личната Ви информация или съдържанието на тези сайтове. Ние предлагаме тези линкове, за да улесним клиентите да намерят повече информация за продукти/услуги.

Ако имате допълнителни въпроси към нас или имате нужда от информация за личните данни, която не е описана в Декларацията за поверителност и бисквитки, можете да се свържете с нас на посочената страница за контакти: https://zeolitbg.com/contact/.